AKTUELNO

Glumica Lidija Vukićević ne krije koliko je ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku s nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Lidijini sinovi ne vole da se javno eksponiraju, te su retke prilike kada ih na nekom gradskom događaju možemo videti zajedno sa njom. Andrej, stariji sin srpske glumice, uspešno se bavio fudbalom - do 21. godine bio je član srpske reprezentacije, igrao je za FK "Bežanija", a sada se bavi sportskim menadžmentom.

I mlađi sin joj je za diku i ponos. David je, naime, pilot, a Lidija se jednom prilikom pohvalila fotografijom sa radnog mesta mlađeg sina, na račun kog su joj stigle brojne čestitke, pohvale i komplimenti.

- Oni su uspešni i dobri momci. Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati - izjavila je ona jednom prilikom za Srpski telegraf.

Ponosna je na to što u njihovom bratskom odnosu vladaju razumevanje i harmonija.

- Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: "Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu". Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme - dodala je nedavno Lidija.

Jednom prilikom je u razgovoru sa pripadnicima medija priznala da im se ne meša u ljubavne izbore, niti ih zapitkuje kada će u kuću dovesti snajku.

- Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi... Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu - došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa - istakla je ona.

Foto: Instagram.com

Autor: Darko Tanasijević